Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normally open base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normal offener Fuss mit Quadrinova No

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764212
  • EAN 7613378047978

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normalt åpen base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er en ideell kompresjonsløsning for personer med åreknuter eller lymfødem. Den myke kremfargen gjør den til et attraktivt stykke klær, mens Quadrinova nubs-limkanten sørger for at den holder seg sikkert på plass hele dagen.

Dette produktet er spesielt designet for å gi støtte og kompresjon til bena. Den har en åpen basedesign som gir enkel bevegelse og ventilasjon, noe som gjør den behagelig å ha på seg i lengre perioder. KKL1-kompresjonsklassen gir akkurat den rette mengden kompresjon til bena, fremmer bedre blodsirkulasjon og reduserer hevelse og smerte i de berørte områdene.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og langvarige. Det myke, elastiske stoffet tilpasser seg konturene til bena, og gir en tettsittende passform som føles flott mot huden. Den kan også vaskes i maskin, noe som gjør den enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Enten du trenger kompresjon av medisinske årsaker eller bare ønsker å forbedre utseendet til bena, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair et utmerket valg. Med sitt komfortable design, pålitelige støtte og attraktive utseende vil den garantert bli en stift i kompresjonsgarderoben din.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice