Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normally open base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS normal offener Fuss mit Quadrinova N

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764209
  • EAN 7613378048005

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normalt åpen base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrømpe designet for å gi lindring for de som lider av mild til moderat venøs sykdom. Dette produktet tilbyr komfort og støtte hele dagen for å forhindre hevelse, tretthet og ubehag i bena.

Produktet har en normalt åpen base som muliggjør enkel påføring og fjerning, og Quadrinova-nupper som gir en sikker og komfortabel passform. Den selvklebende kanten sørger for at strømpen holder seg på plass hele dagen, uten å skli eller rulle ned. Den myke kremfargen og den subtile designen gjør den enkel å ha på ethvert antrekk, uten å trekke oppmerksomheten til det faktum at du har på deg en kompresjonsstrømpe.

Dette produktet er utviklet for å forbedre blodsirkulasjonen i bena, redusere risikoen for blodpropp og lindre symptomene på venøs sykdom. Den graderte kompresjonsteknologien sørger for at mer trykk utøves ved anklene, gradvis avtar mot kneet, og forbedrer sirkulasjonen uten å forårsake ubehag.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er laget av materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot huden, pustende og slitesterke. Produktet er lettstelt og kan vaskes og gjenbrukes flere ganger.

Enten du leter etter lindring fra venøs sykdom eller bare ønsker å forhindre tretthet og hevelse i bena, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Normally Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair det perfekte produktet for deg. Bestill nå og opplev komfort og støtte for bena hele dagen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice