Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + short open base with Quadrinova knobs silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ kurz offener Fuss mit Quadrinova Nopp

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764199
  • EAN 7613378048104

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Quadrinova knotter silisium blonder ren fiolett 1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Quadrinova knotter og silisium blonder i ren fiolett farge, tilgjengelig i et par. Dette produktet er et must-have for alle som ønsker maksimal komfort og forbedret sirkulasjon i bena.

Den unike utformingen av disse strømpene gir optimal kompresjonsterapi med de ekstra fordelene med Quadinova-knotter og en silikon-blondefinish . Disse funksjonene fungerer sammen for å gi maksimal stabilitet og komfort hele dagen lang, og sørger for at bena dine føles på best mulig måte.

Sokkene kommer i en livlig, ren fiolett farge som garantert vil gi et snev av mote til garderoben din. De er laget ved hjelp av materialer av høy kvalitet som gir holdbarhet og lang levetid, noe som gjør dem til en investering som er verdt hver krone.

Den korte åpne bunndesignen muliggjør enkel påføring og fjerning, noe som gjør den perfekt for personer som kanskje sliter med mobilitet eller behendighetsproblemer. I tillegg sørger den åpne basedesignen for at strømpene ikke hindrer dine daglige aktiviteter eller forårsaker unødvendig ubehag.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Quadrinova-knotter og silisiumblonde rene fiolette strømper et must for alle som ønsker komfort og stil i kompresjonsterapien. De tilbyr førsteklasses funksjoner som optimal kompresjonsterapi, en levende ren fiolett farge og et design som gir maksimal stabilitet og komfort.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice