Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M normally closed foot sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M normal geschlossener Fuss sw

  • 221.42 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7764130
  • EAN 7613378039195

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M Normally Closed Foot Sweet Rose 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M Normally Closed Foot Sweet Rose 1 Pair er designet spesielt for gravide kvinner som trenger komfortable og effektive kompresjonsstrømper for å forhindre åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer. Disse strømpene gir gradert kompresjon, noe som betyr at de er strammere nær ankelen og gradvis løsner når de beveger seg oppover benet. Dette bidrar til å forbedre blodstrømmen og forhindrer at blod samler seg i bena, noe som kan føre til hevelser og ubehag.

Disse kompresjonsstrømpene for gravide er laget av en blanding av materialer som er myke og pustende, noe som gjør dem komfortable å ha på seg hele dagen. De kan også vaskes i maskin, noe som gjør dem enkle å ta vare på. Den søte rosefargen er feminin og stilig, noe som gjør dem til et flott alternativ for enhver vordende mor.

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M Normally Closed Foot Sweet Rose 1 Pair har en lukket tå-design, som gir ekstra støtte og kompresjon til foten, ankelen og leggen. Tåområdet er forsterket for ekstra holdbarhet og beskyttelse. Disse strømpene er designet for å passe kvinner som bruker en størrelse medium.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 M Normally Closed Foot Sweet Rose 1 Pair en komfortabel og effektiv kompresjonsstrømpe for gravide kvinner. De gir nødvendig støtte og kompresjon for å forhindre sirkulasjonsproblemer og opprettholde sunn blodstrøm under graviditet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice