Beeovita

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + normally closed foot soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L+ normal geschlossener Fuss soft cream

  • 213.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763909
  • EAN 7613378041211

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + Normalt lukket fotmyk krem ​​1 par

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrømpe av medisinsk kvalitet designet for å fremme bedre blodsirkulasjon i bena. Den er laget av myke syntetiske materialer som gir suveren komfort og holdbarhet, og sikrer langvarig slitasje. Kompresjonsnivået til produktet er 18-21 mmHg, som er ideelt for personer som har milde til moderate sirkulasjonsproblemer.

Funksjoner

  • Myke syntetiske materialer for komfort og holdbarhet
  • Normal lukket fotdesign
  • Kompresjonsnivå på 18–21 mmHg
  • Effektiv for å forbedre blodsirkulasjonen i bena
  • Tilgjengelig i myk kremfarge

Fordeler

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair er et utmerket valg for personer med milde til moderate sirkulasjonsproblemer. Kompresjonsnivået på strømpen bidrar til å fremme bedre blodstrøm i bena, og reduserer risikoen for blodpropp, åreknuter og andre relaterte problemer. Den normalt lukkede fotdesignen sikrer maksimal kompresjon på hele foten, noe som gjør den effektiv til å lindre symptomer på tretthet og hevelse.

Bruk

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair kan brukes hele dagen, spesielt hvis du sitter eller står i lange perioder. Den er enkel å ta på og av, noe som gjør den til et praktisk alternativ for alle som trenger kompresjonsstrømper. For å sikre maksimal effektivitet, anbefales det å vaske strømpene regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner.

Konklusjon

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L + Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair er et utmerket valg for alle med milde til moderate sirkulasjonsproblemer. De myke syntetiske materialene gir behagelig slitasje, mens kompresjonsnivået fremmer bedre blodgjennomstrømning i bena. Den normalt lukkede fotdesignen sikrer maksimal kompresjon på hele foten, noe som gjør den effektiv til å lindre symptomer på tretthet og hevelse. Få ditt par i dag og opplev fordelene ved å bruke kompresjonsstrømper av medisinsk kvalitet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice