Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normally closed foot shirt collar smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normal geschlossener Fuss Trikotbund

  • 129.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763742
  • EAN 7613378048593

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Closed Foot Shirt Collar i Smoky Blue - 1 par

Leter du etter et kompresjonsplagg for å gi lindring fra hevelser og smerte uten å ofre stilen? Se ikke lenger enn Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normalt lukket fotskjortekrage i røykblått, tilgjengelig i en praktisk pakke med 1 par.

Laget av førsteklasses materialer og designet med komfort i tankene, har dette kompresjonsplagget en lukket tådesign for å gi maksimal støtte til underbenene og føttene. Den røykfylte blåfargen gir garderoben et snev av eleganse, noe som gjør den til et godt valg for de som ønsker å se og føle seg best mulig.

Enten du har med sirkulasjonsproblemer, lymfødem eller andre tilstander å gjøre. , Sigvaris MAGIC kompresjonsplagg er et must-ha-element. Den har gradert kompresjonsteknologi for å bidra til å forbedre blodstrømmen og redusere hevelse, noe som gjør den til et effektivt verktøy for å håndtere smerte og forbedre din generelle helse.

Med sin brukervennlige design og høykvalitetsmaterialer, Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normalt lukket fotskjortekrage i røykblått er det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre livskvaliteten. Så hvorfor vente? Prøv det selv og oppdag de mange fordelene med kompresjonsterapi i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice