Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS long open foot shirt collar pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS lang offener Fuss Trikotbund pure vio

  • 129.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763575
  • EAN 7613378050268

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Long Open Foot Shirt Collar Pure Violet 1 Pair

Dette produktet fra Sigvaris er et utmerket valg hvis du leter etter effektive kompresjonsstrømper. MAGIC A-D KKL1 XS Long Open Foot Shirt Collar kommer i en livlig ren fiolett farge og selges i et par. Strømpene er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å gi stabil støtte til bena.

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Long Open Foot Shirt Collar er spesielt egnet for personer som opplever smerter og hevelser i bena. Strømpene er designet for å lindre ubehag og forbedre blodsirkulasjonen i bena, samtidig som de sikrer en behagelig bruksopplevelse. Materialet er mykt og pustende, noe som gjør det ideelt for daglig bruk.

Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å vare lenge. Skjortekragen og designen med åpen fot gjør strømpene enkle å bruke med alle typer fottøy, og den rene fiolette fargen gir et stilig utseende til ethvert antrekk.

Med dette produktet kan du forvente å oppleve forbedret blodsirkulasjon, redusert hevelse og en generell reduksjon i ubehag i bena. Disse strømpene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et ideelt valg for de med en travel livsstil eller de som trenger å bruke kompresjonsstrømper hver dag.

Enten du leter etter lindring fra ubehag i beina, bedre blod sirkulasjon, eller bare et par behagelige kompresjonsstrømper, Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Long Open Foot Shirt Collar Pure Violet 1 Pair er et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice