Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normally closed foot shirt collar sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normal geschlossener Fuss Trikotbund

  • 129.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763718
  • EAN 7613378048838

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Closed Foot Shirt Collar Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Closed Foot Shirt Collar Sweet Rose 1 Pair er en førsteklasses terapeutisk kompresjonsstrømpe designet for å gi lindring fra hevelser og trette ben. Strømpen er profesjonelt utformet med materialer av høy kvalitet som sikrer optimal komfort og holdbarhet. Sweet Rose-fargen gir et snev av eleganse til det praktiske til enheten for å heve den i utseende og stil.

Sokken komprimerer effektivt bena, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer hevelser. Kompresjonsnivået til denne enheten er målt til 18-21 mmHg, som er et ideelt område for behandling av milde til moderate symptomer på venøse sykdommer som åreknuter, edderkoppårer og ødem. Den lindrer også smerter i bena etter lengre perioder med stående eller sittende.

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Closed Foot Shirt Collar Sweet Rose 1 Pair er perfekt for folk som alltid er på farten og krever en komfortabel og effektiv måte å lindre hevelse og smerter i bena på. Dens normalt lukkede fot- og skjortekrage-design sikrer en utmerket passform for brukeren samtidig som den holder strømpen på plass hele dagen, og forhindrer uønsket forskyvning og samling i den ene delen av benet.

Ikke la ubehag i beina hindre deg i å leve ditt beste liv. Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Closed Foot Shirt Collar Sweet Rose 1 Pair er her for å gi den avlastningen du trenger mens du ser stilig ut. Bestill nå og opplev forskjellen det gjør i din daglige rutine!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice