Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL + normally open foot shirt collar smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL+ normal offener Fuss Trikotbund smoky

  • 129.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763666
  • EAN 7613378049354

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL + Normally Open Foot Shirt Krage Smoky Blue 1 Par

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL + Normally Open Foot Shirt Collar Smoky Blue 1 Couple er designet for å gi maksimal komfort og støtte til bena. Disse kompresjonsstrømpene er ideelle for de med sirkulasjonsproblemer, åreknuter eller hevelser i bena. Strømpene gir skånsom kompresjon til bena, bidrar til å forbedre blodstrømmen og redusere symptomer som smerte, hevelse og tretthet.

Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som puster og er komfortable. De har et normalt åpent fotdesign, som lar deg bruke dem med favorittskoene dine. Den røykfylte blåfargen er stilig og allsidig, noe som gjør dem til et utmerket tillegg til enhver garderobe.

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL + Normally Open Foot Shirt Collar Smoky Blue 1 Couple er tilgjengelig i XL-størrelse, noe som gjør dem perfekte for personer med større ben. Strømpene er også designet med en skjortekrage øverst, som bidrar til å holde dem på plass uten å skli eller rulle ned.

Med sine høykvalitetsmaterialer og utmerkede design er Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XL + Normally Open Foot Shirt Collar Smoky Blue 1 Couple den perfekte løsningen for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og redusere symptomer forbundet med sirkulasjonsproblemer. Så bestill din i dag og opplev fordelene med kompresjonsstrømper!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice