Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S long open foot shirt collar smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S lang offener Fuss Trikotbund smoky blu

  • 129.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763649
  • EAN 7613378049521

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S Long Open Foot Shirt Krage Smoky Blue 1 par

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S Long Open Foot Shirt Collar i Smoky Blue er et høykvalitets kompresjonsplagg designet for å gi kompresjonsterapi av medisinsk kvalitet for å forebygge og behandle ulike bensykdommer. Denne skjortekragen passer for både menn og kvinner, og kommer i et sett med 1 par.

Laget av en kombinasjon av polyamid og spandex, er dette kompresjonsplagget mykt, lett og pustende, noe som gjør det behagelig å ha på seg i lengre perioder. Den er designet for å forbedre sirkulasjonen, redusere hevelse og lindre smerter forbundet med venøs insuffisiens, åreknuter og andre bensykdommer. Dette produktet er også KKL1-sertifisert, noe som betyr at det gir kompresjon på 18-21 mmHg.

Den lange åpne fotdesignen til Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S Long Open Foot skjortekrage i Smoky Blue gir enkel bevegelse og er egnet for bruk med en rekke forskjellige fottøy. Skjortekragen har også en skjortekrage, noe som gjør den til et diskret og stilig alternativ for personer som trenger å bruke kompresjonsplagg daglig.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-D KKL1 S Long Open Foot Shirt Collar i Smoky Blue et utmerket valg for alle som leter etter et komfortabelt, effektivt og stilig kompresjonsplagg for å håndtere beinforholdene.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice