Beeovita

Smedico nitrile examination gloves XL powder-white 180 pcs

Smedico Nitril Untersuchungshandschuhe XL ungepudert weiss 180 S

  • 23.61 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 8.96 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SMEDICO AG
  • Varenummer: 7763298
  • EAN 7612141628550

Beskrivelse

Smedico Nitril Undersøkelseshansker XL Pulver-Hvit 180 stk

Hold deg selv og pasientene dine trygge med Smedico Nitril Undersøkelseshansker. Disse hanskene er laget av nitrilmateriale av høy kvalitet, som er kjent for sin overlegne styrke og holdbarhet.

XL-størrelsen er perfekt for personer med større hender, slik at du kan jobbe komfortabelt uten å føle deg trang. Hanskene er pulverhvite i fargen, noe som gjør det enkelt å oppdage eventuelle rifter eller punkteringer. Hver pakke inneholder 180 hansker, slik at du kan fylle opp for langtidsbruk.

Disse hanskene er ideelle for medisinske fagfolk, laboratorieteknikere og alle som trenger å beskytte seg mot potensielle farer. De er lateksfrie, så de passer for personer med lateksallergier eller sensitiviteter. De er også pulverfrie, noe som gjør det mindre sannsynlig at de forårsaker allergiske reaksjoner eller hudirritasjon.

Smedico Nitrile undersøkelseshansker gir en behagelig passform og et høyt nivå av taktil følsomhet. De er enkle å ta av og på, og de vil ikke skli eller skli under bruk. De kan brukes til en rekke oppgaver, inkludert undersøkelser, behandlinger og prosedyrer.

Med Smedico Nitrile undersøkelseshansker kan du være trygg på din evne til å gi sikker og effektiv pleie. Bestill din i dag og opplev den eksepsjonelle kvaliteten og påliteligheten som bare Smedico kan tilby.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice