Beeovita

Foliodress surgical apparel M blue 50 pcs

Foliodress OP-Bereichsbekleidung M blau 50 Stk

  • 511.07 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 7763279
  • EAN 4052199313498

Beskrivelse

Foliodress Surgical Apparel M Blue 50 stk

Sørg for sikkerheten og komforten til ditt medisinske personale med Foliodress Surgical Apparel M Blue. Disse operasjonskjolene er designet for å gi det høyeste beskyttelsesnivået som er mulig for å forhindre potensiell kontaminering eller infeksjon under medisinske prosedyrer.

Laget med materialer av høy kvalitet, er Foliodress operasjonskjoler svært slitesterke og motstandsdyktige mot rifter, punkteringer og væsker. Kjolen er ugjennomtrengelig for penetrering fra kroppsvæsker, og gir derfor en effektiv barriere mot potensielle infeksjonskilder under medisinske prosedyrer.

Operasjonskjolen har lange ermer som strekker seg til enden av håndledd og overkroppsdekning som strekker seg til knærne, og gir full dekning og beskyttelse til brukeren i tilfelle væskesprut eller luftbårne partikler. Materialet som brukes til å lage kjolen er pustende, mykt og lett, noe som sikrer at det medisinske personalet ikke opplever noe ubehag under lange kirurgiske prosedyrer.

Foliodress Surgical Apparel M Blue er designet for optimal fleksibilitet og bevegelsesfrihet, slik at det medisinske personalet kan bevege seg komfortabelt mens de utfører jobben sin effektivt. Kjolen kommer med et knytesystem på baksiden, som forbedrer passformen og justerer plagget i henhold til brukerens størrelse og form.

Med 50 stykker i hver pakke, representerer Foliodress operasjonskjoler utmerket valuta for pengene , noe som reduserer anskaffelseskostnadene betraktelig. Videre kommer kjolene i en hendig dispenserboks som gjør organisering, oppbevaring og henting til en enkel oppgave.

Oppsummert er Foliodress Surgical Apparel M Blue en førsteklasses kirurgisk kjole som imøtekommer behovene til medisinske fagfolk og deres pasienter. Den gir beskyttelse mot infeksjoner, er behagelig å ha på og tilbys til en god pris. Bestill din i dag og opplev tryggheten som følger med å bruke den beste kirurgiske kjolen som er tilgjengelig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice