Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + normally open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ normal offener Fuss mit Quadrinova

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763099
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + normalt åpen base med Quadrinova nubs limkant brun par 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS er en kompresjonsstrømpe som gir lindring for de som lider av venøs insuffisiens, åreknuter og andre relaterte tilstander. Dette produktet er laget med materialer av høy kvalitet og har en normalt åpen base med Quadrinova-nubs-limkant i brunt par 1-design.

Designet for å passe tett og komfortabelt rundt benet, forbedrer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS blodstrømmen, reduserer hevelser og hjelper til med å forhindre blodpropp. Kompresjonsnivået er KKL1, som er det første kompresjonsnivået og gir en mild mengde trykk som er egnet for milde tilfeller av venøs insuffisiens og andre tilstander.

Den normalt åpne bunnen til dette produktet gjør det enkelt å ta av og på, og Quadrinova nubs-limkanten sørger for at den holder seg sikkert på plass hele dagen. Det brune par 1-designet er subtilt og stilig, noe som gjør det til et utmerket valg for alle som ønsker å se og føle seg best mulig.

Hvis du lider av venøs insuffisiens, åreknuter eller andre relaterte tilstander, kan Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS med normalt åpen base og Quadrinova nubs selvklebende kant brun par 1 være det perfekte produktet for deg. Den gir effektiv lindring, er enkel å bruke og ser flott ut – alt til en overkommelig pris.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice