Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS short open base with Quadrinova knobs adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS kurz offener Fuss mit Quadrinova Nop

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763092
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Par

Opplev den perfekte kombinasjonen av komfort og effektivitet med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs selvklebende kant Brun 1 par. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi mild kompresjonsterapi til personer med milde venøse tilstander. Dette paret strømper har en åpen tå og kommer i en stilig brun farge.

  • Størrelse: Disse strømpene er designet for å passe personer med størrelse XXS, hovedsakelig kvinner.
  • Kompresjon: Sigvaris MAGIC A-G KKL1-strømper gir mild kompresjonsterapi, med et kompresjonsnivå på 18-21 mmHg. Kompresjonen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i bena, reduserer ubehag og tretthet samtidig som den forhindrer hevelse og åreknuter.
  • Design: Den åpne-tå-designen til disse strømpene gir pusteevne og komfort, og Quadrinova-knottene selvklebende kant sikrer at strømpene holder seg på plass hele dagen. Den brune fargen er stilig og allsidig for ethvert antrekk.
  • Materiale: Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet som garanterer komfort og holdbarhet. Stoffet er mykt, pustende og hypoallergent, noe som gjør det egnet for personer med sensitiv hud.
  • Bruk: Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Pair er ideell for personer med milde venøse tilstander, som hovne ben, tretthet i bena og åreknuter. De er også flotte for folk som tilbringer lange timer på beina, for eksempel sykepleiere, lærere og detaljarbeidere.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Pair en komfortabel og effektiv løsning for personer med milde venøse tilstander. Kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet, og Quadrinova-knottene med limkant sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen. Med sin stilige brune farge er disse strømpene et perfekt tillegg til enhver garderobe.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice