Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7762955
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 er en kompresjonsstrømpe av topp kvalitet designet for å tilby terapeutiske fordeler til personer med kroniske venøse lidelser. Den brune fargen på disse strømpene er perfekt for personer som leter etter en stilig kompresjonsstrømpe som passer til hverdagsbruken. Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 er laget av materialer av høy kvalitet som er nøye utformet for å tilby uovertruffen komfort, gradert kompresjon og holdbarhet.

Nøkkelfunksjoner

  • Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 har en quadrinova Nubs selvklebende kant som hindrer strømpene i å rulle, skli eller bunte seg.
  • Sokkene er designet med en åpen tå-design og en anatomisk fot for en komfortabel og sikker passform, det perfekte akkompagnementet til hverdagsbruk.
  • De er også designet med gradert trykkteknologi som hjelper til med å fordele trykket rundt benet ditt på en måte som støtter optimal sirkulasjon og minimerer risikoen for hevelser, åreknuter og andre venøse lidelser som påvirker bena og føttene dine.
  • Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 er utrolig behagelig og lett å ta på, noe som gjør dem til det perfekte valget for personer med alle nivåer av mobilitet.
  • Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som gir optimal slitestyrke samtidig som de beholder form og farge, selv etter flere vask.

Hvem trenger Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1?

Sokkene er designet for å tilby terapeutiske fordeler til personer som lider av kroniske venøse lidelser som ødem, åreknuter og andre relaterte tilstander. De er også perfekte for personer som tilbringer lange timer på føttene, som sykepleiere, servitriser og detaljarbeidere. Sigvaris Magic A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 er også et godt valg for personer som blir friske etter kirurgi eller de som opplever posttrombotisk syndrom.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice