Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrin

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7763110
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kortsluttet fot med nupper Quadrinova selvklebende kant brun 1 par

Dette paret med Sigvaris MAGIC-strømper er designet for å gi komfort og kompresjon for personer som lider av venøs insuffisiens, kronisk venøs sykdom og lymfødem. Strømpene kommer i størrelse XXS og er laget med en Quadrinova selvklebende kant for å forhindre glidning og sikre en behagelig passform.

Strøkkene har en forkortet fotdesign med nupper for å forbedre blodsirkulasjonen i føttene og tærne . Kompresjonsnivået for disse strømpene er KKL1, som gir en skånsom kompresjon som er ideell for milde til moderate symptomer.

Disse strømpene er laget av materialer av høy kvalitet som er myke å ta på og skånsomme mot huden. Den brune fargen sørger for at de er diskrete og kan brukes til ethvert antrekk. De er enkle å ta av og på, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for hverdagsbruk.

Enten du er på jobb, reiser eller bare slapper av hjemme, vil disse Sigvaris MAGIC-strømpene gi støtten og komforten du trenger for å håndtere din venøse eller lymfatiske tilstand. Bestill ditt par i dag og opplev fordelene selv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice