Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal offener Fuss mit Sensinova Haft

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7762095
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normalt åpen base med Sensi Nova selvklebende kant Brunt par 1

Hold deg komfortabel og aktiv hele dagen med disse Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normalt åpne basen med Sensi Nova selvklebende kant brune par 1 kompresjonssokker. Disse sokkene er designet for å gi maksimal støtte til bena og føttene dine, forbedre blodsirkulasjonen og redusere risikoen for hevelse, tretthet og ubehag. Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som er myke og pustende, og gir komfort og holdbarhet hele dagen.

Sensi Nova selvklebende kant gir en sikker passform som ikke sklir eller klumper seg sammen, slik at du kan bruke dem trygt hele dagen lang. Enten du står i lange timer, reiser eller kommer deg etter en skade, er disse sokkene det perfekte valget for deg. De kommer i en stilig brun farge som passer til ethvert antrekk og anledning.

Disse sokkene tilbyr gradvis kompresjon som starter ved ankelen og gradvis reduseres oppover benet, og gir målrettet støtte til områdene som trenger det mest. De er perfekte for de med moderat til alvorlig hevelse i benene, åreknuter og andre sirkulasjonsforhold. De er enkle å ha på og av, takket være deres normalt åpne basedesign som gir enkel tilgang for bandasjeskift og bandasjeskift.

Velg disse Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normalt åpne baser med Sensi Nova selvklebende kant brune par 1 sokker og opplev komforten og støtten du trenger hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice