Beeovita
Old Spice aftershave lotion 100 ml Captain
Old Spice aftershave lotion 100 ml Captain

Old Spice aftershave lotion 100 ml Captain

Old Spice Aftershave Lotion Captain 100 ml

  • 16.47 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 6.25 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør P&G SWITZERLAND SARL
  • Varenummer: 7756705
  • EAN 8001090978752

Beskrivelse

Old Spice Aftershave Lotion 100 ml Captain

Old Spice Aftershave Lotion 100 ml Captain er en førsteklasses aftershave lotion som er perfekt for menn som ønsker å føle seg oppfrisket og oppfrisket etter barbering. Lotionen har beroligende egenskaper som bidrar til å roe ned og fukte huden, slik at den føles myk, glatt og oppfrisket.

Kaptein-duften er en av Old Spices mest populære dufter og minner om havet og eventyret. . Det er en blanding av forfriskende sitrus, musk og treaktige toner som skaper en dristig og maskulin duft som vil etterlate deg selvsikker og klar til å takle hva dagen enn byr på deg.

Denne aftershave lotionen er enkel å brukes og trekker raskt inn i huden, og etterlater ingen rester eller fett. Det er den perfekte måten å fullføre barberingsrutinen og passer for alle hudtyper. 100 ml flasken er også den perfekte størrelsen for reiser, slik at du kan ta den med deg uansett hvor du går.

Så hvis du leter etter en forfriskende og oppkvikkende aftershave lotion som vil etterlate huden din fuktig og lukter godt, ikke se lenger enn Old Spice Aftershave Lotion 100 ml Captain.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice