Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL2 normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 S+ normal geschlossener Fuss mit Sensino

  • 224.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7756434
  • EAN 7613378031205

Beskrivelse

Sigvaris Magic A-G S + KKL2 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Vi introduserer Sigvaris Magic A-G S + KKL2 Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border. Dette produktet kommer i en røykblå farge og selges i et par, noe som gjør det perfekt for begge bena. Produktet er designet for å gi god støtte og kompresjon til personer som lider av åreknuter, hevelser og andre venøse tilstander.

Sigvaris Magic A-G S + KKL2 Normally Closed Base er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gjør den er holdbar og langvarig. Sensi Nova-limkanten er skånsom mot huden og gir en komfortabel og sikker passform. Normally Closed Base-designen sørger for at strømpene holder seg på plass, noe som reduserer behovet for etterjustering gjennom dagen.

Sigvaris Magic A-G S + KKL2 Normally Closed Base kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige benstørrelser, noe som sikrer at alle kan nyte fordelene. Du kan velge den størrelsen som passer best til dine benmål for en perfekt passform. Strømpene er enkle å ta på og av, noe som sikrer at det ikke er en utfordring å bruke dem.

Dette produktet er perfekt for alle som leter etter en løsning på venøse tilstander som krever kompresjonsterapi. Den gir ikke bare god støtte, men legger også til komforten din, noe som gjør den enkel å ha på seg hele dagen. Den røykfylte blåfargen gjør den til et moteriktig tilbehør for både menn og kvinner, noe som gjør dem til et stilig tillegg til ethvert antrekk. Få din i dag og opplev fordelene som følger med å bruke Sigvaris Magic A-G S + KKL2 Normally Closed Base med Sensi Nova selvklebende kant.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice