Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L + shorted base with Sensi Nova adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L+ kurz geschlossener Fuss mit Sensinova

  • 224.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7756403
  • EAN 7613378031519

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L + kortsluttet base med Sensi Nova limkant søt rose 1 par

Hvis du er ute etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som ikke bare gir medisinske fordeler, men som også ser stilig ut, så er Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L + shorted base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par et perfekt valg. Denne kompresjonsstrømpen er designet for å gi 15–20 mmHg gradert kompresjon, som er ideell for behandling av milde til moderate venøse tilstander som åreknuter, edderkoppårer og hevelser.

Konstruert med materialer av høy kvalitet, denne kompresjonsstrømpen er lett, pustende og behagelig å ha på seg hele dagen. Den forkortede basen gir ekstra støtte til ankelområdet, noe som gjør den ideell for personer som er på beina over lengre perioder. Sensi Nova selvklebende kant sørger for at strømpen holder seg på plass hele dagen, uten at den glipper eller klumper seg.

Den søte rosa fargen på denne kompresjonsstrømpen gir et snev av eleganse og stil til antrekket ditt, og gjør det perfekt for enhver anledning. Enten du har den på deg på jobb eller for en kveld ute, vil denne kompresjonsstrømpen garantert gi en uttalelse.

Så hvorfor vente? Få din Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L + shorted base med Sensi Nova selvklebende kant søt rose 1 par i dag og opplev komforten, stilen og medisinske fordelene den har å tilby.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice