Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L normal geschlossener Fuss mit Quadrino

  • 224.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7756134
  • EAN 7613378032769

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple er et toppmoderne kompresjonsplagg som gir maksimal komfort og støtte til bena. Produktet er designet med avansert teknologi som sikrer at plagget holder seg på plass for maksimal effektivitet.

Kompresjonsplagget har en Normally Closed Base som gir en komfortabel og tettsittende passform rundt bena. Quadrinova Nubs Adhesive Border sikrer videre at plagget holder seg på plass uten å skli eller rulle nedover bena under bruk. Den røykblå fargen på produktet er stilig og elegant, noe som gjør det til et ideelt valg for de som leter etter både komfort og estetikk.

Dette produktet er perfekt for både menn og kvinner som lider av sirkulasjonsproblemer, venøs insuffisiens og andre benrelaterte problemer. Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple gir gradert kompresjon som bidrar til å stimulere blodstrømmen, redusere hevelse og tretthet og forhindre dannelse av blodpropp. Dette gjør den ideell for bruk under lange perioder med sittende eller stående, samt for restitusjon etter operasjon.

Dette kompresjonsplagget er laget av materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot huden og puster, noe som sikrer at du holder deg komfortabel og tørr hele dagen. Produktet er enkelt å vaske og vedlikeholde, noe som gjør det til en praktisk og langvarig investering i din helse og velvære.

Bestill din Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple i dag og opplev fordelene med avansert kompresjonsteknologi for bena dine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice