Beeovita

Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS + normally closed foot jersey waistband soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS+ normal geschlossener Fuss Trikotbund

  • 136.15 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -5.45 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7755805
  • EAN 7613378037436

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS + Normally Closed Foot Jersey Midjebånd Soft Cream 1 Par

Opplev det ultimate innen komfort og støtte med Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS + Normally Closed Foot Jersey Midjebånd Soft Cream 1 par. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å forbedre blodstrømmen, redusere hevelser og gi lindring til trette, vonde ben, og tilbyr en perfekt kombinasjon av stil og funksjon.

Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS + Normally Closed Foot Jersey Midjebånd Myk Cream 1 Pair er laget med materialer av høyeste kvalitet for holdbarhet og komfort. Sokkene har en lukket fotdesign for ekstra støtte, og jerseylinningen gir en sikker og komfortabel passform hele dagen. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å brukes daglig, og er ideelle for alle som tilbringer lange perioder på føttene, eller for de som lider av venøs insuffisiens.

Disse kompresjonsstrømpene er laget av hudvennlige materialer som bidra til å forhindre hudirritasjon og gnaging. Strømpene inkluderer også en rekke funksjoner som en forbedret hældesign, som bidrar til å gi utmerket buestøtte, samt et forsterket tåområde for ekstra beskyttelse. Den myke kremfargen er allsidig og passer perfekt til ethvert antrekk, noe som gjør den enkel å bruke med skjørt, shorts og kjoler.

Når det gjelder å finne det perfekte paret kompresjonsstrømper, Sigvaris MAGIC A-D KKL2 XS + Normally Closed Foot Jersey Midjebånd Soft Cream 1 Pair er det ideelle valget. Med en uslåelig kombinasjon av komfort, støtte og stil, vil disse kompresjonsstrømpene garantert gi deg den lettelsen og støtten du trenger for å holde deg komfortabel og energisk gjennom dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice