Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G + KKL2 XXS long open base with Sensi Nova adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS+ lang offener Fuss mit Sensinova Haf

  • 224.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7755117
  • EAN

Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G + KKL2 XXS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant brun par 1

Sigvaris MAGIC A-G + KKL2 XXS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant brun par 1 er et par kompresjonsstrømper som gir utmerket støtte for bena, spesielt for personer som står eller sitter i lengre perioder. Strømpene er laget av en blanding av høykvalitetsmaterialer som er slitesterke, pustende og behagelige å ha på seg i lengre perioder.

Sokkene har Sensi Nova selvklebende kantteknologi som holder dem på plass, og eliminerer behovet for strømpebånd eller seler. Denne teknologien sikrer også at strømpene ikke glir eller glir nedover bena, og gir komfortabel og effektiv kompresjonsterapi hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G + KKL2 XXS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant brun par 1 er egnet for personer med venøs insuffisiens, åreknuter, ødem og lymfødem. Kompresjonsstrømpene er utformet for å gi gradert kompresjonsterapi som forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer hevelser rundt ankel-, legg- og leggen.

Sokkene har en åpen tå-design, noe som gjør dem enkle å bruke med alle typer sko. XXS-størrelsen er ideell for personer med små ben, og gir en tettsittende og komfortabel passform som føles som om du ikke engang har på deg kompresjonsstrømper.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G + KKL2 XXS lang åpen base med Sensi Nova selvklebende kant brun par 1 et utmerket produkt for personer som trenger kompresjonsterapi for bena. Strømpene gir utmerket støtte, komfort og holdbarhet, noe som gjør dem til et populært valg blant personer med ulike benproblemer.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice