Beeovita

Plic Bouillotte à eau Tricot vert

Plic Bouillotte à eau Tricot vert

  • 59.74 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.39 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør BIOLIGO S.A.
  • Varenummer: 7752936
  • EAN 3700085861134

Beskrivelse

Plic Bouillotte à eau Tricot vert

Kalde vinternetter kan være ubehagelige uten tilstrekkelig oppvarming. I stedet for å stole på varmesystemer som bruker mye strøm og er dyre i drift. Invester i Plic Bouillotte à eau Tricot vert

Denne varmeflasken er laget av materialer av høy kvalitet og er designet med tanke på brukerens komfort. Det myke og koselige materialet sørger for at det er skånsomt mot huden samtidig som det gir varme under de kalde vinternettene. Tricot vert-mønsteret gir det et klassisk og tidløst utseende som vil utfylle enhver soveromsinnredning.

Plic Bouillotte à eau Tricot vert er enkel å bruke. Bare fyll den med varmt vann, lukk lokket og plasser den i sengen din for en varm og koselig opplevelse. Vannet inne i flasken holder også på varmen i lengre perioder, og sørger for at du holder deg varm hele natten.

Denne varmeflasken kan også brukes til andre formål utover å holde deg varm. Den kan brukes til å lindre ømme muskler og lindre smerter i ulike deler av kroppen. Det varme vannet forbedrer også blodsirkulasjonen, og fremmer raskere restitusjon fra skader.

Samlet sett er Plic Bouillotte à eau Tricot vert et must for alle som ønsker å holde seg varm og komfortabel i de kalde vintermånedene, og gir et miljøvennlig alternativ som ikke vil ødelegge banken. Bestill din i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice