Beeovita

fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml

fenjal Body Lotion Sensitiv Fl 400 ml

  • 19.76 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør FIT GMBH
  • Varenummer: 7752499
  • EAN 4013162025732

Beskrivelse

Fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml

Hvis du har sensitiv hud, vet du hvor viktig det er å velge riktig bodylotion som ikke vil irritere huden din. Fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml er den perfekte løsningen for din sarte hud. Den består av en formel for daglig pleie spesielt designet for å gi huden din maksimal fuktighet og komfort. Fenjal Body Lotion Sensitive er dermatologisk testet og er formulert med naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden.

Ideell for sensitiv hud

Fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml er perfekt for de med sensitiv hud. Den er spesielt formulert for å være ikke-irriterende og skånsom nok til å brukes daglig. Den inneholder ingen sterke kjemikalier, kunstige dufter eller fargestoffer, noe som gjør den egnet for selv den mest sensitive huden.

Maksimal fuktighet og komfort

Fenjal Body Lotion Sensitive gir huden din maksimal fuktighet og komfort. Dens daglige pleieformel er beriket med naturlige ingredienser som sheasmør, mandelolje og kamille som trenger dypt inn i huden din for å fylle opp hudens fuktighetsnivåer. Lotionens lette formel absorberes raskt av huden din, og etterlater den å føles fløyelsmyk og myk hele dagen.

Dermatologisk testet

Fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml er dermatologisk testet, sikrer at den er trygg og skånsom for bruk på din sensitive hud. Lotionen er nøye formulert for å utelukke alle sterke kjemikalier som kan forårsake irritasjon eller utbrudd hos sensitive hudtyper.

Konklusjon

Fenjal Body Lotion Sensitive Fl 400 ml er den perfekte bodylotionen for alle med sensitiv hud. Den gir maksimal fuktighet og komfort samtidig som den er skånsom og ikke-irriterende. Dens daglige pleieformel er beriket med naturlige ingredienser som sheasmør, mandelolje og kamille for å gi næring til huden din. I tillegg er den dermatologisk testet, noe som sikrer sikkerheten for sensitive hudtyper. Kjøp din i dag og begynn å oppleve fuktigheten og komforten huden din fortjener hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice