Beeovita

ProNeo probe CH4 50cm ENFIT 10 pcs

ProNeo Sonde CH4 50cm ENFit 10 Stk

  • 117.71 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -4.71 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør FRESENIUS KABI AG
  • Varenummer: 7748031
  • EAN 4250273732399

Beskrivelse

ProNeo Probe CH4 50cm ENFIT 10 stk

ProNeo Probe CH4 50cm ENFIT er et høyytelsesprodukt designet for bruk i medisinske omgivelser for nøyaktig å måle nivåer av metan (CH4) i pusten eller andre kroppsvæsker. Dette produktet kommer i en pakke på 10, noe som gjør det til et ideelt valg for klinikker, sykehus og andre helsetjenester som krever flere sonder for hyppig bruk.

Denne sonden fungerer som et essensielt verktøy for å hjelpe til med diagnostisering og behandling av gastrointestinale lidelser som metandominant SIBO (tynntarmsbakteriell overvekst), IBS (irritabel tarmsyndrom) og andre relaterte tilstander. Den er kompatibel med de fleste pustetestmaskiner og annet medisinsk utstyr, takket være ENFIT-kontakten som sikrer en sikker og pålitelig tilkobling.

ProNeo Probe CH4 50cm ENFIT er laget av materialer av høy kvalitet som er trygge, holdbare og enkle å bruke. Dens 50 cm lengde gir god rekkevidde for effektiv prøvesamling, og den lille størrelsen sikrer pasientkomfort under bruk. I tillegg er hver sonde individuelt pakket for å opprettholde sterilitet og forhindre kontaminering, noe som sikrer sikkerhet og velvære for både pasienter og helsepersonell.

Invester i ProNeo Probe CH4 50cm ENFIT 10 stk, og opplev fordelene med en pålitelig, nøyaktig og allsidig enhet som utgjør en betydelig forskjell i livene til de som stoler på den.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice