Beeovita

Sigvaris MOBILIS GenuActive Kniebandage XXL

Sigvaris MOBILIS GenuActive Kniebandage XXL

  • 83.15 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SIGVARIS AG
  • Varenummer: 7742330
  • EAN 5906699071930
Beløp i en pakke. 1

Beskrivelse

Sigvaris MOBILIS GenuActive knebandasje XXL

Sigvaris MOBILIS GenuActive knebandasje XXL er en høykvalitets kompresjonshylse designet for å gi effektiv støtte og lindring for knesmerter og ubehag. Denne knebandasjen er laget av førsteklasses materialer som tilbyr uovertruffen komfort, holdbarhet og støtte, noe som gjør den perfekt for bruk under enhver fysisk aktivitet eller sportsøvelser.

MOBILIS knebandasje er designet for å gi målrettet kompresjon rundt kneområdet for forbedret blodsirkulasjon og leddstabilitet. Dens anatomiske form og sømløse design sikrer en perfekt passform som er komfortabel og sikker for lange timers bruk. Med sine eksepsjonelle fukttransporterende egenskaper holder denne knebandasjen området tørt, kjølig og komfortabelt, og reduserer risikoen for hudirritasjon eller ubehag.

MOBILIS GenuActive knebandasje anbefales sterkt for personer som lider av knesmerter på grunn av skader, betennelse eller overforbruk. Det gir effektiv støtte og lindring for tilstander som slitasjegikt, patellar senebetennelse, løperkne og andre relaterte tilstander. Med sin terapeutiske kompresjon bidrar MOBILIS knebandasje til å fremskynde restitusjonen og forhindre ytterligere skader ved å fremme riktig justering og minimere muskelbelastning.

MOBILIS GenuActive knebandasje XXL er et must-ha for alle som leter etter en effektiv og slitesterk knestøtte som vil bidra til å lindre smerte, ubehag og redusere risikoen for skader. Bestill din i dag og opplev den eksepsjonelle støtten og komforten som Sigvaris MOBILIS GenuActive knebandasje XXL gir!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice