Beeovita
Hipp HA 2 Combiotik 600 g
Hipp HA 2 Combiotik 600 g

Hipp HA 2 Combiotik 600 g

Hipp HA 2 Combiotik 600 g

  • 38.50 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.54 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør HIPP GMBH
  • Varenummer: 7742046
  • EAN 4062300352971

Beskrivelse

Hipp HA 2 Combiotik 600 g

Sliter du med en baby som er allergisk mot kumelkprotein? Vil du sørge for at babyen din får i seg alle de nødvendige næringsstoffene uten risiko for å forårsake allergiske reaksjoner? Se ikke lenger enn til Hipp HA 2 Combiotik!

Denne formelen er spesielt utviklet for babyer med kumelkproteinallergi. Den er skreddersydd for å møte alle ernæringsbehovene til den lille, samtidig som den unngår potensielle allergener. Hipp HA 2 Combiotik er laget av hydrolysert protein, noe som betyr at proteinmolekylene brytes ned, noe som gjør dem lettere å fordøye og mindre sannsynlighet for å utløse en allergisk reaksjon.

Hipp HA 2 Combiotik er også beriket med prebiotika , probiotika og andre viktige næringsstoffer som omega-3 og omega-6 fettsyrer, vitamin A, C og D og jern. Alle disse jobber sammen for å støtte babyens utviklende immun- og fordøyelsessystem, og sikre at de vokser opp sunne og sterke.

Dette produktet passer for babyer mellom 6 og 12 måneder og kan brukes som erstatning for morsmelk eller i kombinasjon med det, avhengig av babyens behov. I tillegg kan du med 600 g formel være sikker på at du har nok til å holde den lille næringen en stund.

Ta vare på babyens delikate fordøyelsessystem og sørg for at de får i seg alle de nødvendige næringsstoffene med Hipp HA 2 Combiotik.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice