Beeovita
Nestlé Baby Cereals natural yoghurt 8 months 250g
Nestlé Baby Cereals natural yoghurt 8 months 250g

Nestlé Baby Cereals natural yoghurt 8 months 250g

Nestlé Baby Cereals Natur Joghurt 8 Monate 250 g

  • 20.14 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.81 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NESTLE SUISSE S.A.
  • Varenummer: 7740203
  • EAN 7613037017632

Beskrivelse

Nestlé Baby Cereals naturlig yoghurt 8 måneder 250g

Introduser den lille til den deilige smaken av yoghurt med Nestlé Baby Cereals naturlig yoghurtblanding. Denne frokostblandingen er spesialdesignet for babyer fra 8 måneder og oppover og er laget med sunne ingredienser for å støtte barnets vekst og utvikling.

Vår naturlige yoghurtblanding er rik på essensielle næringsstoffer, inkludert kalsium, jern og vitaminer. Den er spesielt formulert for å gi de essensielle næringsstoffene den lille trenger for riktig vekst og utvikling.

Med Nestlé Baby Cereals naturlig yoghurtblanding kan du være trygg på at babyen din får et næringsrikt og deilig måltid som er lett å fordøye. Våre frokostblandinger er laget med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme mot babyens delikate fordøyelsessystem.

Hver pakke inneholder 250 g frokostblanding, som er nok til å servere flere måltider. Den praktiske og brukervennlige emballasjen gjør den perfekt for travle foreldre som ønsker å gi sine små et raskt og sunt måltid på farten.

Vår forpliktelse til kvalitet og sikkerhet betyr at alle våre produkter overholder de høyeste standardene for matsikkerhet og er fri for skadelige tilsetningsstoffer. Velg Nestlé Baby Cereals naturlig yoghurtblanding for et næringsrikt og deilig måltid som babyen din vil elske.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice