Beeovita

Glade discreet replenisher Relaxing Zen 8 g

Glade discreet Nachfüller Relaxing Zen 8 g

  • 12.22 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 7738666
  • EAN 5000204744712

Beskrivelse

Glade Discreet Replenisher Relaxing Zen 8 g

Glade Discreet Replenisher Relaxing Zen 8 g er den perfekte løsningen for å holde omgivelsene dine friske og rene. Dette produktet er designet for å holde hjemmet ditt til å lukte fantastisk og vil gi deg et fredelig og avslappende miljø som du vil elske å komme hjem til.

Med sin avanserte teknologi gir denne luftfriskeren en langvarig duft som vil holde hjemmet ditt luktende rent og friskt i opptil 60 dager. Den har en kompakt design som gjør den enkel å bruke og praktisk å plassere den hvor du vil. Dessuten er den veldig diskret i utseendet, noe som gjør den perfekt til hverdagsbruk.

Glade Relaxing Zen er et perfekt valg hvis du ønsker å skape en rolig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Den er fylt med essensielle oljer og naturlige dufter som vil få hjemmet ditt til å lukte som en beroligende spa-lignende atmosfære. Den rene og elegante duften av sjasmin, patchouli og rosa pepper vil skape en rolig atmosfære og vil hjelpe deg å slappe av etter en hektisk dag.

Glade Discreet Replenisher Relaxing Zen 8 g er veldig enkel å bruke. Den kommer med en liten enhet og en påfyllbar patron, som gjør det enkelt å endre duften når du vil. Dessuten krever den ingen batterier eller strøm, noe som gjør den til et mer miljøvennlig og kostnadseffektivt valg.

Samlet sett er Glade Discreet Replenisher Relaxing Zen 8 g et flott produkt for alle som ønsker å holde hjemmet sitt friskt og rent. Med sin langvarige duft og miljøvennlige design er den et utmerket valg for alle som ønsker å skape en rolig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice