Beeovita

Glade Scented Candle Cozy Apple & Cinnamon Glass 129 g

Glade Duftkerze Cosy Apple & Cinnamon Glas 129 g

  • 15.46 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 7738594
  • EAN 5000204106855

Beskrivelse

Glade duftlys Koselig eple- og kanelglass 129 g

Opplev den innbydende aromaen av kanel og friskt eple med Glade Scented Candle Cozy Apple & Cinnamon Glass 129g. Dette duftlyset passer perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet eller kontoret, spesielt i den kalde vintersesongen. Lyset kommer i en elegant glassbeholder som ikke bare komplementerer innredningen din, men som også kan gjenbrukes når lyset er over.

Duft

Unn deg selv og gjestene dine med denne unike blandingen av sprø duft av eple og varm kanel. Kombinasjonen av disse to duftene skaper den perfekte balansen mellom sødme og krydder, noe som gjør den til en herlig duft å ha rundt i høst- og vintermånedene. Den aromatiske duften av lyset vil skape en avslappende atmosfære i rommet ditt, slik at du kan slappe av og nyte kvalitetstid med venner og familie.

Brennetid

En av de mest essensielle aspektene ved ethvert lys er brennetiden, og Glade Scented Candle Cozy Apple & Cinnamon Glass 129g skuffer ikke. Dette duftlyset gir en lengre brenntid, som varer opptil 30 timer, og gir deg en langvarig duft hele dagen. Den rene og jevnt brennende veken sørger for at du får mest mulig ut av lyset ditt, noe som betyr at du kan nyte denne søttluktende duften igjen og igjen.

Elegant glassbeholder

Den elegante glassbeholderen med Glade Scented Candle Cozy Apple & Cinnamon Glass 129g tilfører raffinement til interiørinnredningen din. Beholderen veier 129g og er laget av solid glass som beskytter lyset, noe som gjør det ideelt for bruk i alle rom, inkludert soverommet, badet eller stuen. Du kan også gjenbruke beholderen som et dekorativt stykke, noe som gjør det til et to-i-ett-kjøp.

Hvorfor kjøpe dette stearinlyset?

  • Langvarig duft som fyller hjemmet ditt med den deilige aromaen av eple og kanel
  • Gir en varm og koselig atmosfære, noe som gjør den ideell for kjølige vinternetter
  • Glassbeholderen er gjenbrukbar, noe som gjør den miljøvennlig og kostnadsbesparende
  • Brent jevnt og gir en langvarig og konsistent duft

Unn deg den varme og koselige duften av eple og kanel med Glade Scented Candle Cozy Apple & Cinnamon Glass 129g. Den langvarige aromaen, kombinert med en elegant glassbeholder, gjør den til et must-ha-kjøp for de som elsker å skape et varmt, avslappende miljø i hjemmet sitt. Kjøp din nå og opplev en hyggelig og koselig atmosfære i hjemmet ditt!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice