Beeovita

Maison Berger Perfume Aroma Zestes Toniques Fl 500 ml

Maison Berger Parfum Aroma Zestes Toniques Fl 500 ml

  • 38.71 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IMBIEX SA
  • Varenummer: 7706312
  • EAN 3127291153684

Beskrivelse

Maison Berger Parfyme Aroma Zestes Toniques Flaske 500 ml

Opplev den forfriskende og energigivende duften med Maison Berger Parfume Aroma Zestes Toniques Bottle 500 ml. Denne parfymen laget av ekspertparfymere er laget av naturlige ingredienser som er trygge for helsen din og miljøet.

Duften blander de slående notene av grapefrukt, patchouli og vetiver for å skape en frisk og livlig duft. Toppnotene til denne parfymen er fylt med glitrende grapefrukt som løfter humøret ditt og lyser opp dagen. Midtnotene av patchouli hjelper til med å roe sansene dine ved å indusere avslapning og forbedre mental klarhet. Grunnnotene av vetiver bandt alle duftene sammen, og ga en jordaktig aroma som gir en uforglemmelig opplevelse.

Aroma Zestes Toniques-parfymen kommer i en elegant og trendy 500 ml flaske som gjør den til en ideell gave til venner og familie. Den er designet med katalytiske brennere som renser og parfymerer luften i hjemmet ditt mens den gir energi med sin forfriskende duft.

Gi hjemmet ditt den forfriskende og foryngende duften til Maison Berger Parfume Aroma Zestes Toniques Bottle 500 ml i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice