Beeovita

Alpinamed cod liver oil 1000 capsules

ALPINAMED Lebertran Kaps Bulk Btl 1000 Stk

  • 110.72 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 28.21 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør ALPINAMED AG
  • Varenummer: 7687336
  • EAN 7613001072353

Ingredients:

Beskrivelse

Alpinamed tran 1000 kapsler

Alpinamed Cod Liver Oil 1000 Capsules er et helt naturlig helsetilskudd laget av tran av førsteklasses kvalitet. Hver kapsel inneholder en rik blanding av essensielle Omega-3-fettsyrer, vitaminer og mineraler som gir en rekke helsefordeler for kroppen.

Fordeler med Alpinamed tran

  • Støtter hjertehelsen - Omega-3-fettsyrene i tran bidrar til å senke blodtrykket, redusere betennelser og forbedre blodkarfunksjonen, som alle bidrar til den generelle hjertehelsen.
  • Fremmer sunne bein og ledd - Tran er rik på vitamin D og vitamin A, som begge er avgjørende for å opprettholde sterke bein, samtidig som den reduserer betennelse i leddene.
  • Øker immunforsvaret – Vitaminene og mineralene i tran bidrar til å støtte immunforsvaret ved å styrke kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og sykdommer.
  • Forbedrer hudhelsen - Tran inneholder vitamin A og Omega-3 fettsyrer som kan bidra til å fremme sunn hud, redusere betennelse og forbedre hudtekstur og tone.
  • Støtter hjernehelse - Omega-3 fettsyrer i tran er avgjørende for å opprettholde hjernens helse, forbedre hukommelsen og kognitiv funksjon, samtidig som de reduserer risikoen for degenerative hjernesykdommer som Alzheimers og demens. .

Hvorfor velge Alpinamed Cod Liver Oil 1000 Capsules?

Alpinamed Cod Liver Oil 1000 Capsules er laget av førsteklasses, bærekraftig hentet tran som er behandlet med den nyeste teknologien for å bevare de naturlige næringsstoffene i oljen. Hver kapsel er laget uten bruk av kunstige konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller fyllstoffer, noe som gjør den helt trygg og effektiv for daglig bruk.

Kapslene er enkle å svelge, og hver flaske inneholder 1000 kapsler som gir en 3-måneders forsyning av kosttilskuddet, noe som gjør det praktisk og kostnadseffektivt. Alpinamed Cod Liver Oil 1000 Capsules er trygge for alle aldersgrupper, inkludert barn, gravide kvinner og eldre.

Invester i din helse og velvære med Alpinamed Cod Liver Oil 1000 Capsules og opplev de mange helsefordelene med dette førsteklasses helsetilskuddet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice