Beeovita

Touch Glade & Fresh Mini Spray holder Fresh Lemon Spr 10 ml

Glade Touch & Fresh Minispray Halter Fresh Lemon Spr 10 ml

  • 11.87 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 7669060
  • EAN 5000204075892

Beskrivelse

Touch Glade & Fresh Mini Sprayholder Fresh Lemon Spr 10 ml - Hold omgivelsene friske og velduftende

Vi introduserer Touch Glade & Fresh Mini Sprayholder Fresh Lemon Spr 10 ml, en kompakt og effektiv luftfrisker som hjelper deg å holde omgivelsene dine til å lukte guddommelig hele dagen. Enten det er hjemmet, kontoret eller bilen, er denne mini-sprayholderen en god løsning for å friske opp rommet ditt med den herlige duften av frisk sitron.

Touch Glade & Fresh Mini Sprayholder Fresh Lemon Spr 10 ml er et ideelt valg for de som foretrekker en problemfri og brukervennlig luftoppfriskende løsning. Bare fest minisprayholderen til dashbordet eller fest den på en overflate som krever oppfriskning, og spray så ofte du vil.

Minisprayholderen er laget av materialer av høy kvalitet som er bygget for å vare og tåle daglig bruk. Den lille og ergonomiske designen gjør holderen enkel å bære og oppbevare, noe som gjør den til en ideell følgesvenn på farten.

Touch Glade & Fresh Mini Sprayholder Fresh Lemon Spr 10 ml er tilgjengelig i en praktisk størrelse på 10 ml, som er perfekt for daglig bruk. Den forfriskende duften av frisk sitron holder omgivelsene dine friske og rene, eliminerer ubehagelige lukter og skaper en rolig atmosfære.

Så, enten du er ute etter å friske opp bilen, hjemmet eller arbeidsplassen, er Touch Glade & Fresh Mini Sprayholder Fresh Lemon Spr 10 ml en må-ha luftoppfriskende løsning som er både effektiv og rimelig. Få din i dag og opplev magien til fersk sitron i omgivelsene dine!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice