Beeovita

Glade Décor scented candle Cozy Apple & Cinnamon 70 g

Glade Décor Duftkerze Cosy Apple & Cinnamon 70 g

  • 10.98 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 7643089
  • EAN 5000204960655

Beskrivelse

Bring inn varme og komfort i hjemmet ditt med Glade Decor duftlys Koselig eple og kanel 70 g

Vi introduserer Glade Décor-duftlyset Cozy Apple & Cinnamon 70 g, den perfekte måten å forbedre stemningen i hjemmet ditt med en innbydende duft. Dette duftlyset brenner sakte og frigjør sin varme og koselige aroma som gir sansene liv og skaper en innbydende atmosfære.

Duftnotater

  • Koselig eple: Den varme og fruktige duften av et nyplukket eple rett ut av frukthagen som minner deg om høstens glede.
  • Kanel: Den krydrede aromaen av kanelstenger bringer inn en kjent følelse av varme og komfort som minner deg om koselige vinterkvelder.

Kombinasjonen av disse to tonene skaper en uimotståelig aroma som er perfekt for å skape en innbydende atmosfære i hjemmet ditt.

Kvalitet

'Glade Décor duftlys Cozy Apple & Cinnamon 70 g' er laget med ingredienser av høy kvalitet som er trygge og holdbare. Lyset kommer i en glasskrukke med lokk som hjelper til med å bevare duften og få den til å vare lenger.

Bruk

Ideell for bruk i alle deler av huset som stuen, soverommet, badet eller andre rom som trenger en innbydende duft. For å bruke, tenner du bare lyset og lar det brenne i noen minutter til voksbassenget når kantene på glasskrukken. Etter hver bruk, dekk lyset med lokket for å beskytte det mot støv og rusk.

Beskrivelse

Glade Décor-duftlyset Cozy Apple & Cinnamon 70 g kommer i en vakkert designet glasskrukke som kompletterer hjemmeinnredningen og skaper en visuelt tiltalende atmosfære. Lyset veier 70 g og har en brenntid på opptil 16 timer, noe som gjør det perfekt til daglig bruk.

Konklusjon

Opplev varmen og komforten til "Glade Décor duftlys Cozy Apple & Cinnamon 70 g" i hjemmet ditt, og skaper en innbydende og innbydende plass for venner og familie. Kjøp den i dag, og nyt den lokkende duften som løfter humøret ditt og fyller hvert hjørne av hjemmet ditt med en koselig og innbydende aroma.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice