Beeovita

Herboristeria Taschenwärmer assorted with coating Panda

Herboristeria Taschenwärmer mit überzug Panda assortiert

  • 12.44 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.50 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør HERBORISTERIA
  • Varenummer: 7632358
  • EAN 4007698034993

Beskrivelse

Herboristeria lommevarmer assortert med belegg Panda

Hold hendene varme under de kjøligste dagene med Herboristeria Pocket Warmer. Denne bærbare håndvarmeren er designet for å hjelpe deg med å holde deg komfortabel i vintersesongen, uansett hvor kaldt det blir. Herboristeria Pocket Warmer er et ekte produkt av høy kvalitet som du kan stole på for å gi deg den varmen du trenger for å føle deg komfortabel i de kaldeste månedene.

Herboristeria Pocket Warmer er et utmerket valg for alle som ønsker å holde hendene varme når været blir kaldere. Det er den perfekte løsningen for alle som elsker å tilbringe tid utendørs, enten du er på fottur, camping eller bare nyter naturen. Og med sin søte og bedårende Coating Panda-design, gir den også et flott tilbehør som tilfører antrekket ditt et snev av sjarm og personlighet.

Lommevarmeren er kompakt og bærbar, noe som gjør den enkel å ha med deg uansett hvor du går. Den lille størrelsen betyr at du kan legge den ned i lommen eller kaste den i vesken for enkel tilgang når du trenger det. Varmeren fungerer ved å generere varme gjennom en naturlig reaksjon som oppstår når innholdet i den varmere posen utsettes for luft. Bare ta varmeren ut av emballasjen, rist den opp og nyt varmen den gir i opptil seks timer.

Herboristeria Pocket Warmer er ultrasikker og enkel å bruke. Den er laget med helt naturlige ingredienser, så det er ingen skadelige kjemikalier å bekymre seg for. Hver varmere kommer i sin egen emballasje, som kan resirkuleres når du er ferdig med den. I tillegg er varmeren gjenbrukbar, noe som betyr at du kan bruke den om og om igjen.

Så, enten du er ute etter å varme opp hendene på en kald dag eller du trenger et tilbehør som gir et preg av personlighet til antrekket ditt, er Herboristeria Pocket Warmer den perfekte løsningen. Dens naturlige, miljøvennlige design, kombinert med dens sikkerhet og pålitelighet, gjør den til et utmerket valg for alle som ønsker å holde seg varm og komfortabel hele vinteren.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice