Beeovita

Alfamino PLV Ds 400 g

Alfamino Plv Ds 400 g

  • 83.95 CHF

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. H
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 23.35 CHF / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør NESTLE SUISSE SA
  • Varenummer: 7633949
  • EAN 7613035771031

Beskrivelse

Alfamino PLV Ds 400 g Produktbeskrivelse

Alfamino PLV Ds 400 g er en aminosyrebasert pulverformel designet for spedbarn og små barn som lider av alvorlige matallergier, gastrointestinale lidelser eller malabsorpsjonstilstander . Det er en spesialformulert medisinsk mat som gir fullstendig og balansert ernæring for barn som ikke tåler tradisjonell formel eller morsmelk.

Dette produktet er laget med en unik blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, som er byggesteinene til protein. Den er også beriket med vitaminer, mineraler, karbohydrater og fett for å fremme optimal vekst og utvikling hos spedbarn og små barn. Et av de essensielle mineralene som finnes i dette produktet er jern, som er viktig for normal kognitiv utvikling hos barn.

Denne formelen er hypoallergen, noe som betyr at den er fri for de vanlige allergenene som laktose, soya, gluten, og melkeproteiner som utløser matallergi hos mange barn. Den er også fri for kunstige farger, smaker og konserveringsmidler, noe som gjør den til et trygt og sunt alternativ for barn med diettbegrensninger.

Alfamino PLV Ds 400 g er enkel å tilberede, og den løses raskt og jevnt opp. i vann. Den egner seg også for sondeernæring, som er en alternativ fôringsmetode som ofte brukes hos barn med alvorlige malabsorpsjonstilstander. Formelen er pakket i en 400 grams beholder, som gir omtrent 9 porsjoner på 100 milliliter hver.

Denne formelen skal kun brukes under medisinsk tilsyn og foreskrevet av et helsepersonell som vil gi passende instruksjoner om bruk, tilberedning og passende fôringsvolum. Det er viktig å følge de anbefalte doserings- og fôringsinstruksjonene, da dette vil sikre optimal ernæring for barnet ditt.

Alfamino PLV Ds 400 g er en pålitelig og sikker medisinsk mat designet for spedbarn og små barn som lider fra alvorlige matallergier, gastrointestinale lidelser eller malabsorpsjonstilstander. Det er et sterkt anbefalt produkt som gir komplett og balansert ernæring for barn som har spesielle diettbehov.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice