Beeovita

Survimed OPD HN 15 EasyBag 500 ml

Survimed OPD HN 15 EasyBag 500 ml

  • 447.54 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 124.10 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør FRESENIUS KABI AG
  • Varenummer: 7629847
  • EAN 4051895017068

Beskrivelse

Survimed OPD HN 15 EasyBag 500ml - Den perfekte løsningen for intravenøs terapi

Hvis du leter etter en pålitelig og effektiv løsning for intravenøs terapi, trenger du ikke lete lenger enn Survimed OPD HN 15 EasyBag 500ml. Dette produktet er utviklet for å gi medisinske fagfolk et brukervennlig og praktisk verktøy for å administrere væsker, blodprodukter og medisiner til pasienter på en kontrollert og effektiv måte.

Survimed OPD HN 15 EasyBag 500ml er en ferdigfylt, steril pose som er laget av materialer av høy kvalitet. Den er designet for å være holdbar og langvarig, og sikrer at den tåler kravene til et travelt helsemiljø. Posen har et innebygd dryppkammer, som lar medisinske fagfolk nøye overvåke væskestrømmen og foreta nødvendige justeringer. I tillegg har posen en tydelig, lettlest volumindikator, som gjør det enkelt å estimere mengden væske som har blitt administrert.

Survimed OPD HN 15 EasyBag 500ml er kompatibel med et bredt utvalg av infusjonssett og tilbehør, noe som gjør den til et allsidig alternativ for medisinske fagfolk. Den er også designet for å være enkel å lagre og transportere, noe som er avgjørende for travle helsepersonell som trenger å flytte raskt mellom pasienter.

Samlet sett er Survimed OPD HN 15 EasyBag 500ml et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig og effektiv løsning for intravenøs terapi. Med sin holdbare konstruksjon, lettleste volumindikator og kompatibilitet med et bredt utvalg av tilbehør, vil dette produktet garantert møte behovene til selv de mest krevende helsemiljøene.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice