Beeovita
Fresubin Protein Energy DRINK sjokolade 4 Fl 200 ml
Fresubin Protein Energy DRINK sjokolade 4 Fl 200 ml

Fresubin Protein Energy DRINK sjokolade 4 Fl 200 ml

Fresubin Protein Energy DRINK Schokolade 4 Fl 200 ml

  • 43.60 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Opprinnelse FOOD

Ingredients:

Beskrivelse

Fresubin Protein Energy DRINK sjokolade 4 Fl 200 ml

Fresubin Protein Energy Drink-sjokolade er et deilig og næringsrikt kosttilskudd som inneholder 200 ml rik og kremet sjokoladesmaksdrink. Den er spesielt utviklet for personer som opplever underernæring, har økt proteinbehov eller har problemer med å svelge fast føde.

Denne drikken er beriket med protein og energi av høy kvalitet som effektivt kan opprettholde og fremme muskelvekst og reparasjon. Den inneholder også en blanding av essensielle vitaminer og mineraler, inkludert vitamin D, kalsium og magnesium, som kan bidra til å støtte generell helse og velvære.

Fresubin Protein Energy Drink er egnet for personer som har økt behov for protein, som eldre mennesker, gravide kvinner og idrettsutøvere. Den er også ideell for personer som trenger hjelp med sitt daglige protein- og energiinntak på grunn av sin medisinske tilstand, for eksempel kreftpasienter eller de som er i ferd med å komme seg etter operasjonen.

Drikken er drikkeklar og kan inntas ved romtemperatur, kjølt eller oppvarmet. Den er lett å fordøye og krever ingen forberedelse eller blanding, noe som gjør den til et praktisk alternativ for folk på farten.

Fresubin Protein Energy Drink-sjokolade er gluten- og laktosefri, noe som gjør den egnet for personer med spesifikke diettbehov. Det er også lite fett og sukker, noe som gjør det til et sunnere alternativ til vanlige sjokoladedrikker.

Samlet sett er Fresubin Protein Energy Drink-sjokolade en utmerket kilde til høykvalitets protein, energi og essensielle næringsstoffer som kan hjelpe enkeltpersoner med å møte sine daglige ernæringsbehov. Det er et deilig og praktisk alternativ for folk som ønsker å forbedre sin helse og velvære.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice