Beeovita

Romulsin hygiene laundry soap tea tree oil 500ml

Romulsin Hygiene Waschseife Teebaumöl 500 ml

  • 38.85 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DIACOSA AG
  • Varenummer: 7615845
  • EAN 7640127415740

Beskrivelse

Romulsin Hygiene Klesvasksåpe Tea Tree Oil 500 ml

Vi introduserer Romulsin Hygiene Laundry Soap Tea Tree Oil 500 ml, den perfekte løsningen for å holde klærne rene og hygieniske.

Denne vaskesåpen er laget med naturlig tea tree-olje og har antibakterielle og soppdrepende egenskaper som hjelper til med å eliminere bakterier og luktfremkallende bakterier, og etterlater klærne dine friske og rene.

Denne vaskesåpen er spesielt utviklet for å være skånsom mot klær og tøff mot smuss, noe som gjør den ideell for alle stofftyper, inkludert delikate, hvite og farger. Den er også egnet for både håndvask og maskinvask, noe som gjør den til et allsidig rengjøringsalternativ for enhver husholdning.

Romulsin Hygiene Laundry Soap Tea Tree Oil 500ml har en høy konsentrasjon av aktive ingredienser og er fri for skadelige kjemikalier, noe som gjør den miljøvennlig og trygg for familien din og miljøet. Dens unike formulering sikrer dyp rengjøring av klærne dine, og etterlater dem myke, lyse og lukter friskt hele dagen lang.

Vår 500 ml flaske gir nok såpe til opptil 30 vask, noe som gjør den til en god valuta for pengene. Den kompakte størrelsen gjør den også enkel å oppbevare, og sparer deg for verdifull lagringsplass i vaskerommet.

Få hendene på Romulsin Hygiene Laundry Soap Tea Tree Oil 500 ml i dag og opplev gleden av å ha på seg hygieniske, luktfrie klær hver dag.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice