Beeovita
Fresubin Protein Energy Drink mutter 4 FlatCap 200 ml
Fresubin Protein Energy Drink mutter 4 FlatCap 200 ml

Fresubin Protein Energy Drink mutter 4 FlatCap 200 ml

Fresubin Protein Energy DRINK Nuss 4 FlatCap 200 ml

  • 43.60 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 15.77 USD / -20%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør FRESENIUS KABI AG
  • Varenummer: 7630000
  • EAN 4051895018959

Beskrivelse

Fresubin Protein Energy Drink mutter 4 FlatCap 200 ml

Hold deg energisk og oppfrisket hele dagen med Fresubin Protein Energy Drink Nut 4 FlatCap 200 ml. Denne deilige proteindrikken er spesielt formulert for å møte behovene til de som er på en høyproteindiett, eller som ønsker å sikre at de får i seg nok protein til å støtte sin aktive livsstil.

Denne energidrikken er laget med ingredienser av høy kvalitet, som melkeprotein, og beriket med essensielle vitaminer og mineraler, og er en flott måte å øke næringsinntaket på og støtte din generelle helse og velvære.

Enkel å bruke og praktisk å ha med seg, denne proteinenergidrikken kan inntas mens du er på farten eller som en rask matbit mellom måltidene. Den er også egnet for personer med laktoseintoleranse, siden den kun inneholder en svært liten mengde laktose.

Den flate korken på flasken gjør den enkel å åpne og lukke, og reduserer risikoen for søl, noe som gjør den perfekt for å ta med deg til treningsstudioet, på fottur eller på jobb.

Enten du ønsker å støtte treningsrutinen din eller bare ønsker å forbedre næringsinntaket, er Fresubin Protein Energy Drink Nut 4 FlatCap 200 ml det perfekte valget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice