Beeovita

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml

  • 85.69 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 7625186
  • EAN 3264680015922

Beskrivelse

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml er en antialdringsøyekrem som er utviklet for å redusere forekomsten av mørke ringer, hevelser og rynker rundt øynene. Dette er det perfekte produktet for de som ønsker å bekjempe de naturlige tegnene på aldring eller ønsker å bli kvitt øynene som ser slitne ut.

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser som jobber sammen for å beskytte og gi næring til den sarte huden rundt øynene. En av nøkkelingrediensene er Araucaria Extract, som virker for å redusere hevelser og hevelser rundt øynene. Produktet inneholder også silketreekstrakt, som har vist seg å bidra til å redusere forekomsten av mørke ringer.

Kremen er rik på tekstur og kan lett absorberes inn i huden. Den er også ikke-fettete, noe som gjør den perfekt for bruk om dagen eller om natten. Ved regelmessig bruk kan du forvente å se en merkbar forbedring i utseendet til fine linjer, rynker og kråketær rundt øynene. Huden rundt øynene vil også bli fastere og mer strålende.

Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml kommer i et praktisk 15 ml rør. Kremen passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Bare påfør en liten mengde på området rundt øynene og masser forsiktig til den er helt absorbert.

Samlet sett er Nuxe Nuxuriance Baume Regard Lumière 15 ml et utmerket produkt for alle som ønsker å forbedre utseendet på huden rundt øynene. Den er enkel å bruke, lett, og den gir resultater raskt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice