Beeovita
Tempress kald varm kompress 9x13cm blå med fleece
Tempress kald varm kompress 9x13cm blå med fleece

Tempress kald varm kompress 9x13cm blå med fleece

Tempress Kalt Warm Kompresse 9x13cm blau mit Vlies

  • 18.93 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 7.18 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør LOHMANN & RAUSCHER AG
  • Varenummer: 7624324
  • EAN 4056649524229
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

Tempress kald varm kompress 9x13 cm blå med fleece

Tempress kald varm kompress 9x13 cm blå med fleece er designet for å gi effektiv lindring av smerter og hevelser forårsaket av skader, belastninger, forstuinger og andre medisinske tilstander. Denne kompressen er laget av myke og slitesterke materialer som er skånsomme mot huden, noe som gjør den egnet for bruk av folk i alle aldre.

Den kalde varme kompressen har et fleecetrekk som gir ekstra komfort og isolasjon. Dette dekselet bidrar også til å forhindre direkte kontakt mellom huden og kompressen, noe som kan være ubehagelig eller smertefullt for noen mennesker. Fleecetrekket er avtagbart og vaskbart, noe som gjør det enkelt å holde kompressen i en ren og hygienisk tilstand.

Kompressen er allsidig og kan brukes til både varm og kald terapi. Den kan varmes opp i mikrobølgeovn eller i kokende vann for varm terapi, eller avkjøles i fryser eller kjøleskap for kald terapi. Kompressen er gjenbrukbar og kan brukes flere ganger, noe som gjør den til et kostnadseffektivt og miljøvennlig alternativ.

Med sin kompakte størrelse på 9x13 cm er Tempress kaldvarmekompress lett å lagre og bære rundt. Den kan brukes hjemme, på jobben eller på farten, og gir praktisk avlastning når og hvor det er nødvendig. Den blå fargen på kompressen gir et stilig preg til designet, noe som gjør det til et perfekt tilbehør for moderne og trendy livsstil.

Hvis du leter etter en pålitelig og effektiv løsning for å lindre smerte og hevelse, kan Tempress kald varm kompress 9x13cm blå med fleece er et godt valg. Dens høykvalitetsmaterialer, allsidige design og brukervennlige funksjoner gjør den til et must-ha-element for alle som ønsker å holde seg sunne og aktive.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice