Beeovita

INSECTIVOR P insecticide against bed bugs and mosquitoes Spr 500 ml

INSECTIVOR P Insektizid gegen Bettwanzen und Mücken Spr 500 ml

  • 52.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.08 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NHTA BIOTECH APB
  • Varenummer: 7596823
  • EAN 7640168272012

Beskrivelse

INSECTIVOR P: Kraftig insektmiddel for å si farvel til veggedyr og mygg

Vegelus og mygg kan være et mareritt for enhver husholdning. Ikke bare forstyrrer de din fredelige søvn, men de setter også helsen din i fare ved å overføre ulike sykdommer. Ikke bekymre deg, nå kan du bli kvitt disse irriterende insektene ved hjelp av INSECTIVOR P insektmiddel.

Funksjoner:

  • Effektiv mot veggedyr og mygg
  • Inneholder kraftige kjemiske ingredienser for å drepe insekter raskt
  • Miljøvennlig og trygt for mennesker og kjæledyr
  • Kommer i en praktisk 500 ml sprayflaske

Fordeler:

INSECTIVOR P er designet for å gi fullstendig beskyttelse mot veggedyr og mygg. Den kraftige formelen inneholder ingredienser av høy kvalitet som jobber sammen for å drepe insekter og forhindre ytterligere angrep. Dette insektmiddelet er også enkelt å bruke og kommer i en brukervennlig sprayflaske.

I motsetning til andre insektmidler er INSECTIVOR P miljøvennlig og trygt for mennesker og kjæledyr. Du kan bruke den uten å bekymre deg for noen skadelige bivirkninger. Den kan brukes på en rekke overflater, inkludert madrasser, møbler og gardiner for å gi fullstendig beskyttelse for hjemmet ditt.

Slik bruker du:

Det er veldig enkelt å bruke insektmiddelet INSECTIVOR P. Bare rist flasken godt og spray den på det infiserte området. Hold området ventilert i 20 til 30 minutter etter sprøyting. Gjenta prosessen om nødvendig. For best resultat, bruk det regelmessig for å forhindre fremtidige angrep.

Konklusjon:

INSECTIVOR P er et svært effektivt insektmiddel som kan hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr og mygg uten bivirkninger . Det er trygt, enkelt å bruke og kostnadseffektivt. Hvis du leter etter et pålitelig insektmiddel som kan gi fullstendig beskyttelse for hjemmet ditt, er INSECTIVOR P produktet du trenger!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice