Beeovita

Quick Aid hand disinfectant spray 10ml

Quick Aid Hände-Desinfektionsmittel Spr 10 ml

  • 12.90 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 5.33 USD / -23%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør GREEN PLUS GMBH
  • Varenummer: 7559325
  • EAN 7640170590142

Beskrivelse

Quick Aid hånddesinfeksjonsspray 10ml

Quick Aid hånddesinfeksjonsspray er den perfekte løsningen for de som trenger å holde hendene rene og fri for bakterier på farten. Den kompakte størrelsen på 10 ml gjør den enkel å ha med i lommen eller vesken, slik at du kan bruke den når du trenger det uten problemer.

Den desinfiserende sprayen er formulert med alkohol som effektivt dreper 99,9 % av bakterier og virus, inkludert COVID-19, for å sikre at hendene dine forblir rene og sunne. Sprayen inneholder også fuktighetsgivende midler som forhindrer at hendene dine tørker ut eller blir irriterte, noe som er et vanlig problem med vanlige hånddesinfeksjonsmidler.

Hånddesinfeksjonssprayen Quick Aid er enkel å bruke. Spray ganske enkelt en liten mengde på hendene og gni grundig til den er tørr. Formelen tørker raskt, etterlater ingen rester, og gir deg trygghet om at hendene dine er rene og bakteriefrie.

Sprayen kan brukes i en rekke omgivelser, inkludert hjemme, på kontoret eller til og med på reise. Den er også perfekt for foreldre som ønsker å holde barnas hender rene og bakteriefrie til enhver tid.

Den kompakte og praktiske størrelsen på Quick Aid hånddesinfeksjonsspray gjør den til den perfekte løsningen for travle personer som trenger en rask og effektiv måte å holde hendene rene og sunne på.

Så hvorfor vente? Få hendene på Quick Aid hånddesinfeksjonsspray 10 ml i dag og opplev fordelene selv!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice