Beeovita

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Extra 30 pcs

Absorin Comfort Underpad 40x60cm extra 30 Stk

  • 25.89 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9.82 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør MEDIQ SUISSE AG
  • Varenummer: 7550778
  • EAN 8715343064924

Beskrivelse

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Ekstra 30 stk

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Extra 30 stk er et høykvalitets inkontinensprodukt som gir maksimal komfort og beskyttelse for personer som håndterer blære- eller tarminkontinens. Disse engangsunderputene er laget med høyabsorberende teknologi som raskt transporterer bort fuktighet fra huden, og etterlater overflaten tørr og komfortabel.

En av hovedfordelene med dette produktet er dets utmerkede kapasitet til å håndtere store væskevolumer, og effektivt forhindre overløp og søl. Underputen er laget med et mykt topplag som er skånsomt mot huden, noe som sikrer at brukeren holder seg komfortabel selv i lengre perioder. Samtidig er det vanntette baklaget designet for å forhindre lekkasjer og beskytte sengetøy, madrasser og stoler mot skade.

Hver underlag i denne pakken måler 40x60 cm, noe som gjør den stor nok til å gi full dekning og forhindre lekkasje. Den ekstra pakken med 30 stk gir en økonomisk måte å kjøpe i bulk på, og sikrer at du har rikelig med forsyninger for å dekke dine inkontinensbehov. Underputene er svært allsidige og kan brukes til et bredt spekter av inkontinensapplikasjoner, inkludert for babyer, sengeliggende pasienter og eldre.

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Extra 30 stk er laget med tanke på brukerens komfort og bekvemmelighet. Den er enkel å bruke og kassere, noe som gjør den til en viktig gjenstand for omsorgspersoner, familier og helseinstitusjoner. Pakken er attraktivt priset, og du kan enkelt bestille den på nett, og få den levert på dørstokken innen kort tid.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice