Beeovita

Absorin Comfort Underpad 40x60cm normal 30 pcs

Absorin Comfort Underpad 40x60cm normal 30 Stk

  • 17.67 CHF

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 6.71 CHF / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør MEDIQ SUISSE AG
  • Varenummer: 7550761
  • EAN 8715343064894

Beskrivelse

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Normal 30 stk - Inkontinensputer av høy kvalitet for komfortabel beskyttelse

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Normal 30 stk er en innovativ og høykvalitets løsning for de som sliter med inkontinens. Underputen er designet for å gi overlegen beskyttelse og komfort samtidig som den holder deg tørr. Underputen måler 40x60 cm og kommer i en pakke med Den er spesielt designet for å brukes på toppen av en seng eller en annen overflate der lekkasjer eller søl kan forekomme. Puten har en absorberende kjerne som raskt absorberer fuktighet og låser den inne, og forhindrer lekkasjer og ubehagelig lukt.

Funksjoner og fordeler

Absorin Comfort Underpad kommer med flere funksjoner som gjør den til et godt produkt for alle med inkontinensproblemer. Disse inkluderer:

  • Overlegen absorberingsevne for å låse inne fuktighet og forhindre lekkasjer
  • Mykt topplag for maksimal komfort
  • Sklisikre bakside for å sikre at puten holder seg på plass
  • Engangs for rask og enkel rengjøring

Underputen er perfekt for alle som har problemer med å kontrollere blæren eller avføringen. Den kan brukes på dagtid eller om natten og er ideell for bruk på sykehus, sykehjem eller hjemme.

Hvordan bruke

Det er veldig enkelt å bruke Absorin Comfort Underpad. Bare plasser puten på en flat overflate som en seng eller en stol. Den sklisikre baksiden vil bidra til å holde den på plass. Når underlaget blir skittent, kast det og erstatt det med et nytt.

Konklusjon

Absorin Comfort Underpad 40x60cm Normal 30 stk er en utmerket løsning for alle som sliter med inkontinens. Det gir overlegen beskyttelse, komfort og bekvemmelighet. Enten du er hjemme eller på et sykehus eller sykehjem, er denne underputen et must-ha-produkt. Bestill din i dag og opplev komforten og beskyttelsen som bare Absorin kan gi!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice