Beeovita

Medi Royal Origo Short Wristband Wrist Support 20-22cm black left

Mediroyal Origo Short Wrist Handgelenkbandage 20-22cm schwarz li

  • 68.54 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør REHATEC AG
  • Varenummer: 7537513
  • EAN 7340032910612

Beskrivelse

Medi Royal Origo kort håndleddsstøtte 20-22 cm svart venstre

Medi Royal Origo kort håndleddsstøtte er den perfekte løsningen for alle som opplever smerter og ubehag i håndleddet, spesielt de med en aktiv livsstil. Enten du er en idrettsutøver eller bare en som bruker mye tid på å skrive eller bruke hendene dine, kan denne håndleddsstøtten bidra til å lindre ubehag og gi større stabilitet til håndleddet.

Håndleddsstøtten er designet for å passe de med en håndleddsomkrets mellom 20-22cm. Den er laget av materialer av høy kvalitet som gir overlegen støtte og komfort. Den svarte fargen gir den et slankt og stilig utseende, slik at du ikke vil føle deg selvbevisst mens du har den på deg.

Armbåndet er enkelt å bruke og justere, takket være den justerbare stroppen som lar deg tilpasse. passformen etter din smak. Den er også lett og hindrer ikke bevegelsene dine, så du kan bruke den komfortabelt mens du deltar i favorittaktivitetene dine.

Opsummert er Medi Royal Origo Short Wristband Wrist Support en håndleddsstøtte av høy kvalitet som er perfekt for alle som opplever håndleddssmerter eller ubehag. Den er behagelig, støttende og justerbar, noe som gjør den ideell for bruk hele dagen. Så enten du er en idrettsutøver eller bare noen som trenger litt ekstra støtte, er denne håndleddsstøtten et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice