Beeovita

Medi Royal Ventus Long Wrist wrist bandage 14-16cm black left

Mediroyal Ventus Long Wrist Handgelenkbandage 14-16cm schwarz li

  • 68.54 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør REHATEC AG
  • Varenummer: 7535767
  • EAN 7340032911282

Beskrivelse

Medi Royal Ventus lang håndleddsbandasje 14-16 cm svart venstre

Medi Royal Ventus Long Wrist Wrist Bandage er designet for å gi støtte og stabilisering til håndleddet ditt, samtidig som det gir full bevegelsesfrihet. Bandasjen er laget av et svært pustende og behagelig materiale som gir en behagelig passform hele dagen.

Medi Royal Ventus Long Wrist Wrist Bandasje er egnet for både akutte og kroniske håndleddsskader, inkludert forstuinger, strekk og postoperativ rehabilitering. Bandasjen er også ideell for bruk under sport og andre fysiske aktiviteter der håndleddsstøtte er nødvendig.

Bandasjen har justerbare kompresjonsstropper som gir en tilpasset passform, og sikrer maksimal støtte og komfort. Den er enkel å ta av og på, noe som gjør den praktisk for daglig bruk.

Medi Royal Ventus Long Wrist Wrist Bandage er tilgjengelig i svart og er designet for venstre håndledd. Den passer for håndleddsstørrelser fra 14-16 cm.

Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller trenger ekstra håndleddsstøtte under fysisk aktivitet, er Medi Royal Ventus Long Wrist Wrist Bandage den perfekte løsningen. Bestill din i dag og opplev komforten og støtten den gir.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice