Beeovita

Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml

Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml

  • 29.90 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 7525970
  • EAN 3264680015809

Beskrivelse

Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml

Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml er en nærende leppepomade som gir intens pleie og beskyttelse til tørre, sprukne lepper. Infundert med honning, sheasmør, grapefruktessens og vitamin E, virker denne leppepomaden for å nære, fukte og reparere leppene for å forhindre tørrhet og flassete. Dens rike og kremete tekstur gir en beroligende og beroligende følelse, og etterlater leppene myke, glatte og smidige.

Denne leppepomaden tilbyr ultra-nærende og reparerende kraft, noe som gjør den til et utmerket valg for de som lider av tørre, grove eller sprukne lepper. Dens unike blanding av ingredienser jobber for å skape en barriere mot tøffe miljøforhold, og forhindrer ytterligere skade samtidig som den fremmer helbredelse. I tillegg kommer den i en brukervennlig tube som gjør den enkel å påføre og ha med deg på farten.

Ved regelmessig bruk vil Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml la leppene dine føles sunnere, jevnere og mykere enn noen gang før. Den er perfekt for alle hudtyper og kan brukes daglig som en del av hudpleierutinen din. Bare påfør et tynt lag av balsam på leppene dine når det er nødvendig og nyt de nærende, beroligende fordelene.

Bestill din Nuxe Reve de Miel Baume Lèvres Ultra Nourishing & Rép 15 ml i dag og opplev det ultimate innen leppepleie og beskyttelse.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice